Amanida Mediterrània amb Anxoves de l'Cantàbric

Amanida Mediterrània amb Anxoves de l'Cantàbric

Quan ve de gust menjar alguna cosa fresc però nutritiu que ens deixi ben satisfets, no hi ha res com una bona amanida plena d'ingredients saludables. Perquè sigui un plat complet podem sumar-li proteïnes de qualitat com l'ou i peix en conserva, en aquest cas filets de anxova de l'Cantàbric. Les mongetes tendres li roben el protagonisme a la clàssica enciam per enriquir més la recepta.

  • Ingredients: 150 g de mongetes tendres rodones, 10 tomàquets tipus cherry, 2 ous, 8 filets de anxova de l'Cantàbric, 2 cullerades d'olives petites, 200 g de tonyina o bonítol en conserva, 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra, 1/2 culleradeta de suc de llimona, 1 culleradeta de vinagre de Xerès, all granulat, pebre negre i sal .
  • Elaboració: Coure els ous en aigua freda durant 10-11 minuts i refredar. Rentar les mongetes tendres i els tomàquets. Tallar les mongetes i coure-les en aigua amb sal durant uns 7 minuts, deixant-les fermes. Trossejar els tomàquets, pelar els ous i tallar a quarts. Barrejar tots els ingredients en una font. Preparar l'amaniment batent l'oli amb el suc de llimona, el vinagre i all granulat a l'gust. Salpebrar i servir temperada o freda.

Font: https://www.directoalpaladar.com/

A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos