Ets un Majorista?

Si tens un negoci relacionat amb l'alimentació (bar, restaurant, botiga gourmet o una empresa de distribució) i estàs interessat a incorporar els nostres productes al teu portfoli no dubtis en contactar amb nosaltres. Et podràs beneficiar d'importants marges comercials sobre els preus que es publiquen en aquesta web que et asseguraran una rendibilitat elevada en les operacions que facis amb els teus clients i sempre amb la confiança d'un fabricant amb una trajectòria impecable des de fa més de 25 anys.
 
Anxoves i Salaons Matias López compta en l'actualitat amb una xarxa de distribució consolidada a nivell nacional que ens permet portar els nostres productes a totes les àrees de la geografia espanyola. Treballem amb diferents tipus de distribuïdors i agents comercials que comercialitzen els nostres productes en negocis d'hostaleria i alimentació. Si vols formar part d'aquesta xarxa, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Més encara en aquests temps tan delicats que vivim, comptar amb un producte de qualitat diferencial assegura un èxit segur en un mercat tan competitiu com és el de l'alimentació. Són moltes les empreses d'alimentació que ja han complementat la seva activitat amb els nostres productes obtenint un resultat francament positiu. No et quedis amb el dubte i contacta amb nosaltres i explica'ns les teves idees.
 
Pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte (clic aquí)
A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos