Preguntes Freqüents

Normalment les comandes s'envien a l'endemà o fins i tot de vegades el mateix dia que fas la comanda. El termini de lliurament sol ser de 48/72 hores, excepte les temporades de Nadal, Setmana de el Black Friday o Setmana Santa on els terminis poden ser de 4-5 dies per l'alta demanda de comandes en aquestes temporades. T'enviem un email o SMS quan ho haguem enviat perquè estiguis informat.

Sí, totes les anxoves i la majoria dels salaons els fabriquem a la nostra fàbrica d'Alcantarilla (Múrcia). A més, completem el nostre portfoli amb referències d'altres fabricants. A cada article s'esmenta clarament qui és el fabricant i et podem facilitar el seu número de registre sanitari.

És clar. L'horari en què la nostra empresa està oberta és dilluns a divendres de 9:00 a 13.30 i de 15 a 30. Tenim una botiga presencial a la nostra fàbrica així que pots recollir la teva comanda aquí i t'estalviaràs les despeses d'enviament. Aquesta opció la veuràs disponible a l'realitzar la comanda.

Sí, si tens un negoci d'alimentació (restaurant, supermercat, botiga, hotel, etc ...) contacta amb nosaltres perquè podràs beneficiar-te d'interessants descomptes com a client professional.

Si, a l'fer la teva comanda es calcularan automàticament les despeses d'enviament en funció de la destinació i el pes de la teva comanda. Recorda indicar el DNI en les dades de la comanda perquè el necessitarem per al despatx duaner d'exportació (DUA)

Sí. Podem enviar els nostres productes a qualsevol punt de la Unió Europea. El web calcula automàticament el preu de l'transport en funció de país en què et trobis i el pes de l'enviament. El termini de lliurament sol ser de 3 a 7 dies laborables, depenent de la zona d'Europa. Si el teu país no surt a la llista contacta amb nosaltres i farem una comanda manual.

És normal que tinguis dubtes. Però no et preocupis, si no tens experiència comprant anxoves de l'cantàbric et podem donar la nostra recomanació. A la fi les diferències més rellevants les podem trobar en la mida de les anxoves i la data de l'any en què es capturen (primavera o estiu). Per exemple les anxoves Sèrie Or tenen una relació qualitat preu espectacular i són una bona recomanació amb la qual no t'equivocaràs.

Durant l'estiu enviem tots els productes amb refrigeració encara que fins i tot algun d'ells no ho necessitin. El problema és que les empreses de transport cobren bastant. Et podem dir que un port de menys de 5 kg ens costa uns 13 euros i nosaltres t'ho cobrem a 9.95 euros així que en realitat estem assumint nosaltres més de 3 euros de transport.

Sí, de tant en quant vam llançar alguna promoció amb un cupó de descompte o llancem algun producte amb un descompte especial. No hi ha una data fixa en què ho fem. Deixa'ns el teu email o el teu telèfon mòbil perquè les promocions les enviem per email i SMS.

Tingues la total tranquil·litat quan vagis a comprar a la nostra botiga. Tenim implementats tots els mecanismes de seguretat ia més la passarel·la de pagaments que fem servir és la de Shopify que és una de les plataformes més utilitzades a nivell mundial. El pagament es completa fora de la nostra botiga així que nosaltres no tenim accés a les dades de la teva targeta en cap moment. També pots pagar amb Apple Pay, Google Pay, Pay Pal, Bizum, Transferència Bancària, ect ...

A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos