Mètodes de Pagament

Mercadosalado.es ofereix a través de la seva empresa propietària Anxoves Matías López, SL diferents mètodes de pagament en línia, tots ells segurs perquè faci la seva compra amb comoditat. Són els següents:
 
- Targeta de crèdit: utilitzem l'arxiconeguda passarel·la de pagaments de Shopify, que gestiona gran quantitat de botigues en línia a nivell mundial. Aquesta passarel·la és compatible amb les targetes de crèdit: Maestro, Mastercard, Visa, American Express, Euro6000, 4B .... Recorda que la nostra web no emmagatzema dades de les targetes, sinó que és la passarel·la de pagaments la que connecta amb el teu banc perquè puguis introduir les dades de la targeta. La nostra empresa només rep un correu electrònic de comunicació informant si la transacció va ser satisfactòria o no. Aquesta forma de pagament no té cap sobrecàrrec per al comprador. 
 
- PayPal: també posem a la teva disposició la coneguda passarel·la de pagaments PayPal, disponible a nivell mundial en gairebé totes les botigues en línia. Igual que ocorre amb la passarel·la de Shopify, el nostre comerç no pot emmagatzemar cap dada de la targeta, ja que tot el procés de pagament es realitza al web de Paypal.Esta forma de pagament no té cap sobrecàrrec per al comprador. 
 
- Transferència Bancària: si tries aquesta opció veuràs a l'finalitzar el procés de compra el nombre IBAN a què has de fer la transferència per l'import total de la teva comanda. Recorda posar el número de comanda en el concepte de la transferència. Encara que no és obligatori, si és altament recomanable que ens enviïs el justificant de la transferència a pedidosonline@mercadosalado.es per així agilitzar el procés d'enviament. Aquesta forma de pagament no té cap sobrecàrrec per al comprador. 
 
-Altres mètodes: també fem servir Apple Pay, Google Pay i altres conegudes passarel·les de pagaments d'altres prestigiosos fabricants. Sempre intentem afegir les més conegudes perquè tinguis totes les opcions disponibles i escullis la que més t'agradi.
A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos