UN PRESTIGIÓS FABRICANT

L'empresa propietària de www.mercadosalado.es és Anxoves Matías López, SL una coneguda empresa manufacturera amb una àmplia trajectòria en la fabricació i comercialització de productes destinats a l'hostaleria i als negocis d'alimentació. Des de fa més de 30 anys desenvolupem la nostra activitat a la ciutat d'Alcantarilla (Múrcia), dins el Polígon Industrial Oest, on tenim la nostra factoria destinada principalment a la producció de conserves i semiconserves d'anxoves, salaons i fumats. El portfoli de productes d'aquest web està format pels reeixits productes que Anxoves Matías López, SL porta fabricant durant més de 30 anys per a restaurants i negocis d'hostaleria de referència a tot Espanya juntament amb algunes conserves gourmet dels més aclamats fabricants espanyols.

REGISTRE SANITARI

Anxoves Matías López, SL és una empresa que compta amb un registre sanitari propi per a l'elaboració de les nostres conserves i semiconserves. Tots els nostres articles estan etiquetats d'acord amb la legislació espanyola, identificant aquest registre sanitari en totes les etiquetes juntament amb una altra informació imprescindible com pesos, dates de caducitat, dates de fabricació, ect .... El nostre número de registre sanitari és 12.12172 / MU.

TRAÇABILITAT TOTAL

El 2008 vam inaugurar una nova factoria al polígon industrial Oest d'Alcantarilla. Amb l'obertura de les noves instal·lacions impulsem un canvi qualitatiu en els processos de fabricació dels nostres productes. Disposem d'un sistema de traçabilitat únic que ens permet manipular les matèries primeres mitjançant un procés completament asèptic per obtenir un producte final d'una qualitat superior i subjecte a uns estrictes controls de qualitat. Durant el procés de fabricació, ni colorants, ni conservants, ni gluten, ni qualsevol tipus de producte al·lergogen o tractat genèticament és afegit. Són productes completament naturals. Això és per a nosaltres l'excel·lència en la qualitat dels nostres productes.

A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos