Mètodes d'Enviament

MERCADOSALADO.ES envia els seus productes a qualsevol punt d'Espanya Peninsular, Ceuta, Melilla, Illes Canàries i Illes Balears. També fem enviaments a qualsevol punt del territori Europeu. 
 
La compra de productes en el lloc web està subjecta a el pagament de despeses d'enviament, a compte de comprador.
 
Les despeses d'enviament dependran de l'pes de la cistella de productes adquirits d'acord amb els càlculs que el web realitza automàticament. El cost també dependrà de si els productes necessiten refrigeració durant el transport, en aquest cas la pàgina web afegirà els imports corresponents. En qualsevol cas, les despeses d'enviament efectius es detallaran al llarg de el procés de compra i el comprador tindrà la possibilitat de revisar aquests costos abans de finalitzar la seva compra. MERCADOSALADO.ES no pot fer-se responsable de la demora en el lliurament de les comandes per causes no imputables directament a MERCADOSALADO.ES, casos fortuïts o de força major.
 
Si a l'realitzar la compra vostè sol·licita RECOLLIR EN EL NOSTRE MAGATZEM D'EMBORNAL, podrà passar a recollir la cistella de la compra un cop hagi rebut el nostre correu electrònic de confirmació que ja està llista. A continuació li proporcionem l'horari del nostre MAGATZEM i la direcció de recollida:
 
Horari: De dilluns a divendres de 8 a 13,30 hi 15:30-18:30
Direcció: Av. Américas, parcel·la 1/2. 30.820, Alcantarilla (Múrcia)
 
Els terminis normals de lliurament són de 48/72 hores després d'haver rebut la comanda, si són productes sense refrigeració, i de 3-4 dies si són productes que necessiten refrigeració. S'entenen a partir del dia laborable següent a la confirmació de la comanda.
A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos