Espaguetis amb salsa picant d'anxoves

Espaguetis amb salsa picant d'anxoves

Preparar salses casolanes per acompanyar les nostres pastes favorites és molt més fàcil del que sembla. En el temps que es couen els espaguetis podem cuinar una saborosíssima salsa potenciada gràcies a el sabor de les anxoves, a les que en aquest cas a més donarem un punt picant molt aromàtic.

  • Ingredients: 350 g d'espaguetis, 2 grans d'all, 1 cullerada de tàperes, 50 g d'olives verdes sense pinyol, 50 g d'olives negres sense pinyol, 10 filets de anxova de l'Cantàbric, 1/2 culleradeta de caiena mòlta, 400 g de tomàquet natural en conserva, alfàbrega fresca, pebre negre, sal, oli d'oliva verge extra i uns tomàquets pera per servir.
  • Elaboració: Coure els espaguetis en abundant aigua salada seguint les instruccions de l'paquet. Picar els alls, 6 anxoves i les tàperes, i laminar les olives. Daurar l'all en una paella amb oli, afegir les anxoves picades i les tàperes i cuinar uns 5 minuts. Incorporar les olives, el tomàquet i la caiena, salpebrar i deixar cuinar 10 minuts. Afegir els espaguetis cuits, donar unes voltes i servir amb les anxoves reservades, tomàquet tallat i una mica d'alfàbrega.

Font: https://www.directoalpaladar.com/

A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos