Amanida de Pebrots i Anxoves

Amanida de Pebrots i Anxoves

Aquesta amanida de pebrots i anxoves és una de les més exquisides que existeixen. Les amanides són una opció ideal per a aquests dies de calor intensa. Una mica d'alegria arribarà a la taula de la mà d'aquest plat tan colorit. Per aconseguir triomfar barrejarem dos ingredients estrella. Els pebrots ens donaran aquest color i sabor marcat que tot peix, en aquest cas unes anxoves, necessita. El fet de posar peix a l'amanida és un extra que no podem deixar passar, una forma de menjar aquest ingredient fàcilment. Pren nota de com preparar una amanida de pebrots i anxoves de restaurant.

Ingredients

2 ous
6 pebrots de l'piquillo rostits
1 llauna d'anxoves
2 talls de formatge
3 grans d'all
Oli
Sal

Com preparar una amanida de pebrots i anxoves

1. Aquesta amanida es prepara de forma fàcil i ràpida. La part més complicada serà fer-nos amb tots els ingredients de bona qualitat. Només d'aquesta manera aconseguirem un resultat final destacable.

2. Comencem preparant la matèria primera, anem a rostir els pebrots al forn. Untem cada pebrot amb oli i ho disposem en una font per forn. Salem a l'gust i posem al forn a 180 º uns 25 minuts.

3. Quan els pebrots estiguin llestos esperarem que es refredin per poder pelar-los. Els anem a netejar i tallar a tires de la mateixa mida. Podem comprar-los ja preparats, però no tindran el mateix gust o intensitat.

4. Seguim amb els ous, els posarem a coure. Quan estiguin llestos, passats uns 15 minuts, els posem directament en aigua freda perquè es puguin pelar molt millor. Els reservarem.

5. Anem a donar-li el toc de sabor a aquesta amanida. Pelem els alls i els tallem a trossets el més petits possibles. En una paella amb un rajolí d'oli fregim els alls.

6. Disposem a la font els pebrots tallats a tires. A sobre col·loquem les anxoves enrotllades i reguem el conjunt amb els alls fregits i el seu oli. Ratllem els ous o els tallem a trossets.

7. Amanim a el gust i vam gaudir d'una de les receptes més increïbles que existeixen. Només ens quedarà provar una amanida simple i meravellosa.

A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos