Amanida de bonítol de nord

Amanida de bonítol de nord
Aquesta amanida de bonítol en salaó i vinagreta tèbia de tomàquet deshidratat és una recepta amb una combinació de sabors sorprenent.

1 llom de bonic de nord salat de Mercat Salat
1 Amanida de borsa "Gourmet"
4 tomàquets deshidratats
16 Tomàquets cherry en branca
Llavors de rosella
Oli d'oliva verge
Vinagre de Jerez
sal

INSTRUCCIONS
Dues hores abans de preparar l'amanida posem a hidratar els tomàquets secs en un got coberts amb quatre cullerades d'oli d'oliva.
A l'hora d'elaborar l'amanida, vam obrir el llom de bonítol de nord en salaó perquè es vagi orejant.
Repartim l'amanida per quatre plats o bé en una safata àmplia. Col·loquem els tomàquets cherry al nostre gust.
Col·loquem els tacs o rodanxes de bonítol en salaó per sobre de l'amanida.
Tallem els tomàquets a trossos petits i reservem fora de l'oli.
Escalfem l'oli d'oliva, en el mateix got durant 20 segons al microones.
Afegim una cullerada de vinagre de Xerès i mitja de llavors de rosella.
Remenem amb una forquilla i amanim l'amanida amb això.
Escampem els trossos de tomàquet sec per sobre i servim.

NOTES DE LA RECEPTA
Potser no t'has adonat, però en aquesta amanida no he posat sal, ja que amb el salaó de l'bonic és més que suficient per condimentar. El teu fes la prova, que t'agrada mes "saborosa", ja que només has d'afegir una mica de sal.

Que et aprofiti l'amanida de bonítol en salaó!

Font: https://www.eladerezo.com/recetas/ensalada-de-bonito-2.html
A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos