1 llom de bonic de nord salat de Mercat Salat
1 Amanida de borsa "Gourmet"
4 tomàquets deshidratats
16 Tomàquets cherry en branca
Llavors de rosella
Oli d'oliva verge
Vinagre de Xerès
sal
INSTRUCCIONS
A l'hora d'elaborar l'amanida, vam obrir el llom de bonítol de nord en salaó perquè es vagi orejant.
Repartim l'amanida per quatre plats o bé en una safata àmplia. Col·loquem els tomàquets cherry al nostre gust.
Col·loquem els tacs o rodanxes de bonítol en salaó per sobre de l'amanida.
Tallem els tomàquets a trossos petits i reservem fora de l'oli.
Escalfem l'oli d'oliva, en el mateix got durant 20 segons al microones.
Afegim una cullerada de vinagre de Xerès i mitja de llavors de rosella.
Remenem amb una forquilla i amanim l'amanida amb això.
Escampem els trossos de tomàquet sec per sobre i servim.
NOTES DE LA RECEPTA
Que et aprofiti l'amanida de bonítol en salaó!
Font: https://www.eladerezo.com/recetas/ensalada-de-bonito-2.html