Matrimoni de Anxoves i Seitons

Matrimoni de Anxoves i Seitons

Prendre d'un mateix mos, una anxova en salaó i un seitó en vinagre ... generalment sobre una torrada es diu matrimoni i és un dels pinxos, tapes o canapès més tradicionals i característics de la gastronomia espanyola. La anxova i el seitó són imprescindibles ... ia partir d'aquí hi ha mil i una variacions: presentar-les dins d'un cogombre obert al llarg com si d'un entrepà es tractés, col·locar-les sobre una patata fregida, pringar el pa amb una mica de tomàquet o amb un pebrot ... pren nota de la nostra proposta de canapè matrimoni d'anxova i seitó i fes les variacions que vulguis segons els teus gustos. 

Pas 1:

Per fer aquest canapè matrimoni d'anxova i seitó, El primer que farem és tallar i torrar lleugerament el pa. Curta llesques mitjanament fines, com d'un centímetre, la barra de pa. Intenta fer-ho en diagonal, encara que és una mica més difícil, perquè les llesques quedin més boniques i més allargades. Tuéstalas en una paella o, millor encara, amb la torradora. No es tracta que el torrats massa, només una mica, perquè el pa estigui una mica cruixent.

Pas 2:

Obre la llauna de pebrots vermells rostits i parteix-los en tires. Poseu-los en un bol i alíñalos amb sal, oli i vinagre. Mou-. També pots fer servir pebrots de l'piquillo, però en aquest cas et recomanem que els confits en una paella amb oli d'oliva durant 4 o 5 minuts. Ara bé, l'ideal és que asos els pebrots vermells. Si vas a fer molta quantitat i embotarlos per a usar en altres receptes, si val la pena ... si és només per a aquests canapès, potser no mereixi tant la pena.

Pas 3:

Col·loca unes tires de pebrot vermell sobre la torrada de pa. Immediatament després, col·loca una anxova i un seitó en vinagre. Echale unes gotes d'oli d'oliva verge extra ... això és opcional, ja que el normal és que les anxoves ja tinguin el seu aceitito. Això sí, acaba amb unes escates de sal teu canapè matrimoni d'anxova i seitó.

 

A dalt
Afegit a el carret de la compra
Decisió a l'afegir a el carret de la compra
Producte correctament afegit a la llista de desitjos